Service + garantie

U heeft uw aankoop gedaan bij een CBW-erkende woonwinkel. De algemene voorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen zijn hier van toepassing. Hieronder kunt u de voorwaarden downloaden. 

Klik op logo voor de garantievoorwaarden.

Wij doen onze uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Helaas kan het toch nog weleens voorkomen dat u tegen een probleem aanloopt. Graag willen wij u dan van dienst zijn om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt uw klacht dan mailen naar het volgende e-mailadres: info@doggenaarmeubel.nl

Graag de volgende informatie aan ons doorgeven:

  • kopie van uw factuur (of uw naam en wanneer er bij u afgeleverd is)
  • een goede duidelijke klachtomschrijving
  • duidelijk foto’s betreffende de klacht

Wij zullen dan de klacht in behandeling nemen en zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om te kijken hoe wij dit op kunnen lossen.

LET OP: als u bij ons een ALL IN HOUSE SERVICE heeft aangeschaft dan kunt u deze aanmelden bij ALL IN HOUSE. De contactgegevens staan vermeld bij uw garantiecertificaat die u per mail ontvangen heeft.

ALL IN HOUSE SERVICE

5 OF 7 JAAR SERVICE EN GARANTIE OP JE NIEUWE MEUBELEN!

Bij aanschaf van een nieuw zitmeubel kun je bij ons voor een geringe meerprijs een aanvullende full service afsluiten! Hiermee hoef je je de komende 5 of 7 jaar geen zorgen meer te maken over service en garantie.

WAT KUN JE VAN DEZE UNIEKE SERVICE VERWACHTEN?

• 5 of 7 jaar full service en garantie op je nieuwe zitmeubel.
• 5 of 7 jaar service op de meeste vlekken, beschadigingen en calamiteiten!
• 5 of 7 jaar professionele hulp bij klachten op de constructie van het meubel.
• 5 of 7 jaar professionele hulp bij calamiteiten/ongelukken, zoals: losse veren, overmatig inzakken van kussen, losgeraakte stiknaden, knopen of verbindingen, opspannen bij overmatig rimpelen of plooien van bekledingsstof, etc…

EXTRA’S BIJ TEXTIELE ZITMEUBELEN

• Je meubelstof (textiel) wordt optimal beschermd met een professioneel impregneermiddel (dit om vlekken makkelijker te verwijderen en de stof langer vlekvrij, dus mooier te houden).
• 5 of 7 jaar vlekgarantie op alle vlekken veroorzaakt door etenswaren of drinkwaren. Niet te verwijderen vlekken worden professioneel voor je gereinigd!

EXTRA’S BIJ LEDEREN ZITMEUBELEN

• Voor 5 of 7 jaar ontvangt je voldoende beschermings/verzorgingsmiddelen voor je leder.
• Optimale verzorging/bescherming van het leder. Dit om vlekken nog makkelijker te verwijderen en het leder langer mooi en schoon te houden.
• 5 of 7 jaar vlekgarantie op alle vlekken veroorzaakt door etenswaren of drinkwaren, af- en uitscheiding van mens en zoogdier zoals; hoofdvet, handvet en nadelige invloeden van medicijn gebruik, kleding afgifte (spijkerbroekenblauw) en vlekken veroorzaakt door cosmetica, balpen strepen, etc. Niet te verwijderen vlekken worden professioneel voor je gereinigd!
• Professionele hulp bij calamiteiten, zoals het kaal worden van stiknaden of het afpellen van de finishlaag van het leder (craquelé).

FOLDER ZELF BEHANDELEN MET TEXTILE PROTECTOR

FOLDER DOOR ONS TE BEHANDELEN MET TEXTILE PROTECTOR
LET OP: KONINGSDAG / HEMELVAARTSDAG ZIJN WIJ GESLOTEN EN TIJDENS DE FEESTDAGEN HEBBEN WIJ AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN.